حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس جمهور آذربایجان در پلدشت

گزارش‌کامل سفر معاون‌اول رئیس‌جمهور  به خوی و پلدشت

معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران وارد شهرستان خوی شد

معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران صبح روز چهارشنبه وارد فرودگاه خوی شد و مورد استقبال استاندارآذربایجان غربی و دیگر مسوولان این استان قرار گرفت.

پرویز داودی که برای افتتاح پل جدید الحداث پلدشت ـ شاه تختی به شمال استان سفر کرده بود در فرودگاه خوی به خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان ارتباطات گسترده ای دارند و دو کشور دارای منافع مشترک هستند .

وی افزود: مردم مسلمان جمهوری خود مختار نخجوان از گذشته مصائب زیادی را تحمل کرده اند وجمهوری اسلامی ایران همواره برای کمک به این مردم پیش قدم بوده است و از ارائه کمک های عمرانی ودرمانی به مردم نخجوان دریغ نکرده است .

  معاون اول رئیس جمهور گفت: این پل دارای سابقه طولانی است و تسهیلات زیادی را برای ارتباط بین تجار، صنعتگران و بازرگانان دو سوی مرز جهت انتقال کالا فراهم می کند.

 وی ، همچنین دیدار با مردم آذربایجان غربی راازدیگراهداف سفر برشمرد و گفت: مردم آذربایجان غربی در خط اول مرز ایران با ترکیه، نخجوان و عراق قرار دارند و به عنوان پشتیبانان انقلاب نقش خطیری را در جنگ تحمیلی ایفا کرده و شهدای زیادی تقدیم نظام و انقلاب کرده اند.

وی افزود: این استان همیشه به عنوان نمونه و الگو در کشور مطرح بوده و نقشی که مردم جنوب آذربایجان غربی در مساله کردستان ایفا کردند، حیاتی و مهم بود.

وی گفت: مردم این خطه از میهن اسلامی به عنوان پشتیبانان نظام همواره در جهت رشد و تعالی کشور نقش ایفا کرده اند.

پرویز داوودی که توسط  وزیر راه وترابری ، معاون وزیر امورخارجه ، رئیس کل گمرک ایران و فرمانده مرزبانی کشور همراهی می شد، پس از آیین استقبال، فرودگاه خوی را به مقصد بخش مرزی پلدشت ماکو ترک کرد.

افتتاح پل مرزی رودخانه ارس با حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس جمهور آذربایجان

 به گزارش خبرگزاری فارس ، رئیس جمهور آذربایجان در آیین افتتاح پل مرزی رودخانه ارس گفت: هیچ کشوری نمی تواند بین روابط دو کشور ایران و آذربایجان خللی وارد کند.

الهام علی اف افزود: این پل نماد وحدت بین ملت ایران و نخجوان است.

وی تصریح کرد: در ایران امنیت کامل برقرار است و روابط دوستی در تمامی زمینه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برقرار است.

علی اف بر گسترش رفاه مردم و تجارت آنها تاکید و اضافه کرد: با بهره برداری از این پل روابط دوستی این دو کشور بهتر خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور نیز در این مراسم گفت: این پل نه تنها پلی برای ارتقای روابط تجاری دو کشور است، بلکه برای تسهیل در ارتباطات بازرگانی، واردات، صادرات و موجب وفاق و مهارت مردم و افزایش ثروت دو کشور است.

پرویز داودی با اظهار اینکه هیچ کشوری قدرت کدر کردن روابط دو کشور را ندارد، افزود: هیچ فرصتی برای وسوسه خائنان نمانده وحجت تمام است با مرزهای وسیعی که داریم مردم می توانند مشغول کار شوند ومردم پلدشت در سرشاخ این تحول خواهند بود .

 وی، اظهار داشت: سیاست دولت نهم گسترش روابط اقتصادی و تجاری با کشورها بخصوص کشورهای مشترک المنافع است.

پرویز داودی ، با اشاره به اجلاس خزر افزود: نتایج این اجلاس زمینه ساز تحرکات بالای اقتصادی و سیاسی در منطقه خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد ایجاد راه ارتباطی شمال و جنوب و راه های آبی و ریلی بتواند زمینه ساز یک تحول اساسی در منطقه شود.

معاون اول رئیس جمهور اذعان کرد: توسعه روابط با کشور آذربایجان در کنار سایر منافع اقتصادی می تواند زمینه ساز توسعه اقتصادی در منطقه شود.

وی اظهار داشت: به منظور تسهیل در امر حمل و نقل و توسعه روابط تجاری دو کشور در دیدار با رییس جمهور آذربایجان بر امضای موافقت نامه ترفیع توجیهی و اجتناب از مالیات مضاعف تاکید و موافقت شد.

 استاندار آذربایجان غربی در ابتدای این مراسم که درمحل بخشداری پلدشت برپا شده بود، گفت: بااحداث پل جدید نغمه غم انگیز خروش ارس که مظهر جدایی بوده التیام می یابد.

دکتر رحیم قربانی، افزود: از همه کسانی که در احداث این پل کمک کرده اند تشکر می کنم .

وی گفت: افتخار خدمت رسانی به مردم نخجوان را از سال 72 شروع کرده ایم و در سال های اخیر این ارتباط عمیق تر شده است .

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد در طول  مرزهای این استان  با کشورهای  همجوار  ارتباط را  گسترش می دهیم .

استاندار آذربایجان غربی، افزود: پل مرزی رودخانه ارس مظهر اتحاد و انسجام اسلامی است.

رحیم قربانی اضافه کرد: افتخار خدمت رسانی به مردم منطقه شروع شده است و با ایجاد این پل شاهد توسعه فعالیت های اقتصادی در منطقه خواهیم بود.

وی اظهار داشت: با توجه به پتانسیل های دو کشور می توان در زمینه خدمات فنی و مهندسی، کشاورزی و بازرگانی همکاری های مضاعف داشته باشیم.

معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران، خوی را به مقصد تهران ترک کرد

 معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه،پس از شرکت در آیین افتتاح پل پلدشت ـ شاه تختی، به شهر خوی بازگشت و این شهر را به مقصد تهران ترک کرد.

ایران درمحدوده استان آذربایجان غربی، 125 کیلومتر مرزمشترک در امتداد رودخانه ارس با جمهوری خودمختار نخجوان دارد و ارتباط بین مردم این جمهوری خودمختار با ایران از طریق پل پلدشت - شاه تختی صورت می گیرد.

گفتنی است، پل رودخانه ارس (پلدشت ـ نخجوان) به طول 164متر با ظرفیت اسمی 45 تن در مدت دو سال احداث شده است. جاده منتهی به پل به طول یک هزار و 237 متر و با عرض 15 متر از طرف شهر پلدشت و جاده دسترسی طرف نخجوان به طول300 متر توسط جمهوری اسلامی ایران احداث شده است. برای احداث این پل بالغ بر40 میلیارد ریال که از سوی دو کشور اختصاص یافته هزینه شده است. در حال حاضر پایانه های مرزی به صورت اتاقک های پیش ساخته مستقر شده است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد