امام جمعه خوی:دمیدن روح مبارزه با استبداد از آثار اندیشه های اما

امام جمعه خوی:

دمیدن روح مبارزه با استبداد از آثار اندیشه های امام بود

 

یکی از آثار اندیشه امام خمینی(ره) دمیده شدن روح مبارزه به جهانیان و جهت بخشیدن به مبارزه آنان علیه استبداد در سطح جهان بود.

حجت الاسلام والمسلمین "سید رضی موسوی شکوری" امام جمعه خوی در گفتوگو با ایکنا، با تشریح تأثیر اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) گفت: امام خمینی با حرکت های انقلابی خود و مبارزه با ظلم باعث دمیده شدن روح مبارزه با استبداد در جهانیان شد که که این مبارزین به وسیله اندیشه های امام خمینی(ره) امید پیدا کردند.

وی افزود: بیداری اسلامی و خود باوری در میان مردم کشورهای اسلامی نیز باعث تشکیل نیروهای جوان شده که در تلاشند کشور خود را از دست ظلم استبداد و استعمار نجات دهند. "

شکوری" با اشاره به ارائه یک تجربه موفق از حاکمیت و دین به مردم دنیا ادامه داد: استقامت و ایستادگی ملت ایران در برابر استعمارگران نقطه امیدی برای مردم محروم و ستمدیده جهان شده است که چشم امید به نظام دوخته اند و روز به روز بر قدرت و ابهت نظام افزوده می شود که اینها همه به برکت وجود امام و اندیشه های امام بود.

وی با اشاره به اینکه از ناحیه تعدادی از سیاسیتمداران، رهبران جهان و تحلیلگران سیاسی این دوره، عصر خمینی نام نهاده شده که در واقع می توان امام خمینی را پرچمدار این عصر دانست به ویژگی ها و خصوصیات حاکم بر ای عصر پرداخت و تصریح کرد: یکی از ویژگیهای این دوره بازگشت مجدد ارزش های ادیان الهی به جوامع بشری و مطرح شدن آموزه های دینی در زندگی بشر است. "

سید رضی موسوی شکوری" با اشاره به تصورات کشورهای غربی و اروپایی نسبت به مسئله دین اظهار کرد: کشورهای غربی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فکر می کردند اندیشه ها و آموزه های دینی از جامعه برچیده شده و مکتب های اومانیستی و ساخته و پرداخته دست بشر جای ادیان الهی را و فاتحه دین خوانده شده و ادیان الهی نمی تواند در برابر مکتب های اومانیستی عرض اندام کند.

وی اضافه کرد: حتی بعضی از مکتب های الحادی پا را فرا گذاشته و در توهین به مقدسات دینی، دین را افیون جامعه می دانستند. "

شکوری" با اشاره به گرایش روز افزون جوانان به دین گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیت نظام جمهوری اسلامی در ایران امروز ما شاهد سیل خروشان گرایش به دین اسلام و به ادیان الهی و آموزه های دینی به خصوص در مورد مسائل اعتقادی هستیم که این نیاز به بررسی و ارزیابی دقیق و جدی دارد.

وی از ویژگی های دیگر این عصر زیر سؤال رفتن اصول مکتبهای مادی و اومانیستی را عنوان و تصریح کرد: از اخبار ارائه شده از رسانه ها و بعضی از آمار و ارقام منتشر شده از بعضی از مراکز فرهنگی نشان می دهد که در کشورهای غربی بشریت کاملاً از ولنگاری ها و فسادهای اخلاقی که در اثر آموزه های غیر الهی دامنگیر شان شده به ستوه آمده اند و به دین گرایش پیدا کرده اند.

وی همچنین به شکستن ابهت سردمداران بلوک شرق و غرب بعد از پیروزی انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: امام شعار نه شرقی و نه غربی را از سیاست های اصولی جمهوری اسلامی قرار داد و باعث شد که کاخ استبدادی مارکسیست که متجاوز از 70 سال بشریت را به خود مشغول کرده بود فروبریزد.

حجت الاسلام والمسلمین"شکوری" در ادامه به ماندگاری نام و یاد امام اشاره و بیان کرد: امام از نظر شخصیتی یک انسان وارسته، فقیه اسلام شناس، فیلسوف زمان شناس، عارف بیدار و رهبر زمان شناس و جامعه شناس بود و در یک کلام تمام ویژگی هایی که به یک رهبر ی جامعه لازم است ایشان از آن برخوردار بود و با تمامی اقشار و نسل های مختلف جامعه رابطه برقرار می کرد و مخاطبین خود را می شناخت.

وی با اشاره به علت ماندگار شدن نام و یاد امام ادامه داد: امام(ره) دست روی دردها و نیازهای جوامع بشری گذاشت و متوجه بود که جوامع بشری از چه ناراحت و در رنجند و مشکل اساسی آنها چیست و این مشکل را ناشی از حاکمان مستبد انها می دیدند، بنابراین اندیشه های پویا و سرنوشت ساز امام به مبارزین جهان خود باوری داد.

امام جمعه خوی در پایان خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) به اسلام ناب محمدی تأکید می کردند و نظرشان این بود که اگر مردم به اسلام ناب برگردند و پیرایه های دین و تعصبات قومی و مذهبی را کنار بگذارند و به آموزه های دینی و سنت پیامبر و اهل بیت(ع) رجوع کنند دردهای جوامع بشری حل خواهد شد و اینها را نسخه های شفابخش آلام و دردهای بشری می دانستند.

وی افزود: امام خمینی(ره) آنچه می گفت عملاً خود آن را در رفتار و کردار و گفتار خود پیاده کرده و پایبند به این ارزش ها بود و مبانی نظری مبارزات خود را هم بر این پایه پیریزی کرد و در نهایت اینها عواملی شدند که توانستند خیلی سریع امام را به بشریت معرفی کنند و ملت ها گمشده های خود را در کلام و اندیشه های امام بیابند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد