مصاحبه خواندنی کبیری عضو شورای شهر خوی

اعتراض رییس شورای اسلامی شهرستان خوی:

بودجه‌های خارج ‌از گود در استان عادلانه توزیع نمی‌شود

 

رییس شورای اسلامی شهرستان خوی گفت: سهم اعتبارات این شهرستان از محل تملک استانی174 میلیارد و575 میلیون و200 هزار ریال بوده است.

سید فتاح کبیری، با اعلام این خبر افزود: از محل تعهدات سفر استانی رییس جمهور و از محل محرومیت بترتیب سهم این شهرستان5 میلیارد و165 میلیون و500 هزار ریال و2 میلیارد و640 میلیون ریال بوده است.

وی تصریح کرد: آنچه مهم است و متأسفانه به اطلاع مردم نمی رسد بودجه های خارج از گودی می باشد که در آمار و ارقام نمی گنجد و در صورت بررسی و ارایه کامل آن مردم متوجه خواهند شد که سهم اعتبارات شهرستانها به نسبت مرکز استان مانند سال های گذشته بسیار ناچیز بوده و توزیع آن از عدالت برخوردار نیست.

کبیری با بیان اینکه علیرغم وعده و وعیدهای فراوان و ایجاد فضای تبلیغاتی متأسفانه برای احداث دانشگاه دولتی ردیف اعتباری منظور نشده است تصریح کرد: با توجه به جایگاه ویژه مزار شمس تبریزی و برنامه کنگره آن در آبان ماه سال جاری اعتبار تخصیصی کفاف امورات، مرمت و بازسازی این اثر تاریخی، ملّی و جهانی را ندارد.

رییس شورای اسلامی شهرستان خوی ادامه داد: به نظر می رسد امسال نیز همانند سال های گذشته پروژه های تکمیل جاده خوی ـ قطور با اعتبار پیش بینی شده سیر تکاملی نیافته و انتظار مردم خوی برای خارج شدن این شهرستان از بن بست ایجاد شده بی پاسخ خواهد ماند. سیدفتاح کبیری با بیان اینکه حل مشکلات زیرساختی خوی نیازمند یک عزم ملی توأم با نگاههای بلند به توسعه و پرهیز از هرگونه کوته بینی می باشد اظهار داشت: امروز مردم این شهرستان از مسئولین درجه اول شهرستان انتظار دارند پس از گذشت چندین سال از دادن وعده های بی اساس حداقل در یک فرایند زمانی مشخص حل مشکل زیرساختهای اساسی از جمله بیمارستان، دانشگاه دولتی، جاده خوی ـ قطور، تعریض جاده های ورودی ماکوو فیرورق، احداث ساختمان صدا و سیما و راه اندازی رادیو شهری و نهایتاً ارتقاء سطح شهرستان را در دستور جدی خود قرار دهند.

وی هشدار داد: امروز چرا باید پس از گذشت یک دوره از برنامه سوم توسعه اقتصاد و یکسال و اندی از قانون برنامه چهارم واگذاری تصدی های دولتی به شهرداریها و ایجاد مدیریت واحد شهری مسیر طولانی تر را طی نماید.

کبیری اعلام کرد: مردم مظلوم و غیرتمند این شهرستان باید بدانند مشکل آب و آبخیزداری به عنوان یک زیرساخت اساسی آنچنان در مرحله از بحران قرار دارد که اعلام وضعیت فوق‌العاده و اتخاذ تدابیر ویژه و اقدامات اساسی را می طلبد.

سید فتاح کبیری در پاسخ به اینکه چرا در ریاست شورای اسلامی خوی کاندیدا نشد و به چه صورت به ریاست شورای اسلامی شهرستان و نماینده شهرستان در استان انتخاب شد تصریح کرد: امروز همه مسوولیت ها بایستی در خدمت ایفای وظیفه خطیر خدمتگزاری به مردم قرار بگیرد و ریاست، جاه و مقام به تنهایی فاقد هرگونه ارزش و اعتبار می باشد و در طول مدت چهار ساله دوره دوم شورای اسلامی شهر خوی بدون داشتن مقام ریاست از همه ظرفیت ها و وقت خود جهت پیشبرد برنامه های شورا و شهرداری استفاده نمودم و رأی حداکثر مردم خوی از میان کاندیداهای دور دوم به اینجانب دلیل بر این مدعاست و در دوره سوم شورای اسلامی بدلیل اینکه دیگران بر این مسند اصرار داشتند لزومی برای رقابت ندیدم.

وی ادامه داد: در شورای شهرستان نیز براساس روش خود برای مسوولیت شورا کاندیدا نشدم لیکن اظهار لطف و اصرار همکاران و نمایندگان شوراهای بخش های تابعه حقیر را به قبول مسوولیت نمود و راهیابی به شورای اسلامی استان نیز وظیفه اینجانب را در پیگیری مشکلات مردم از طریق مسوولان استانی سنگین تر نمود و قطعاً لازمه توفیقات بعدی حمایت و پیگیریهای مردم و الطاف بیکران خداوند خواهد بود.

سیدفتاح کبیری در خاتمه شورای اسلامی شهرستان را نماد کامل مردم سالاری دینی حکومت اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: شهرستان خوی به عنوان شهر استان آذربایجان غربی با چهار شورای اسلامی شهر و پنج شورای اسلامی بخش و168 شورای اسلامی روستایی و در حدود556 نفر عضو منتخب این شوراها که با رأی مستقیم مردم انتخاب شده اند و در نوع خود بزرگترین و مهمترین تشکل رسمی و قانونی مردمی و یک نهاد مؤثر مدتی هستند.

وی افزود: اگر شوراهای اسلامی جایگاه و وظایف خود را به خوبی بشناسند می توانند به صورت جامع و مانع توسط دستگاههای دولتی پذیرفته شوند و در نهایت مردم مطالبات خود را به طور جدی از آن مطالبه نمایند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد